Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καφεδάκι στα κρυφά για Καμμένο - Βουλγαράκη...


Πριν από περίπου έναν μήνα και κάτι σε γνωστό και νεανικό καφέ της Βουλιαγμένης, ο Γιώργος Βουλγαράκης με τον Πάνο Καμμένο, απολάμβαναν καφεδάκι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...


Όπως αποκαλύπτει το Έθνος της Κυριακής, ορισμένα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμαθαν για τη συνάντηση αλλά δεν θεώρησαν τότε ότι συνέβαινε κάτι επιλήψιμο αφού οι δύο πολιτικοί γνωρίζονται πολλά χρόνια και υπηρέτησαν και οι δύο στο υπουργείο Ναυτιλίας στην κυβέρνηση Καραμανλή.

Η μυστική συνάντηση επανήλθε στις συζητήσεις των στελεχών και βουλευτών των ΑΝΕΛ μετά την αποκάλυψη ότι ο Γιώργος Βουλγαράκης τηλεφώνησε προ ημερών στον βουλευτή Πειραιά Γιάννη Κουράκο και του είπε: «Τώρα που βρήκαμε λεφτά εσείς φεύγετε από το κόμμα;». Όσοι γνώριζαν για το ραντεβού της Βουλιαγμένης άρχισαν να συνδυάζουν τα γεγονότα και να θέτουν ερωτήματα κατά πόσον ο πρώην υπουργός μπορεί να κρύβεται πίσω από πιθανή χρηματοδότηση του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαφωνούντες αποφάσισαν τότε να ζητήσουν από τον Γιάννη Κουράκο να αποκαλύψει το τηλεφώνημα του Γιώργου Βουλγαράκη κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας ενώ αποφασίστηκε ο Κώστας Μαρκόπουλος να μη παραστεί στην κρίσιμη συνεδρίαση και να παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ με επιστολή του.

Βέβαια, όπως είναι φυσικό, ο Π. Καμμένος, δεν επιβεβαιώνει το συγκεκριμένο καφέ, επιμένει ότι δεν υπάρχει θέμα χρηματοδότησης του κόμματός του από τον Γιώργο Βουλγαράκη, ωστόσο μάτια υπάρχουν παντού και όπως και να το κάνεις, και οι δυο τους είναι αναγνωρίσιμοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου