Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Γατάκια του BBC, παραφράσατε τον Παναγιώταρο.. Θα τρελαθούμε


Μέχρι και το βίντεο του BBC στο οποίο ο ίδιος έδωσε συνέντευξη όπου έκανε λόγο ξεκάθαρα για εμφύλιο διαψεύδει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος...


Τώρα τα «γυρνάει» και υποστηρίζει πως τα λεγόμενά του «παραφράστηκαν κατά το δοκούν» παρ'ότι το βίντεο υπάρχει και διαψεύδει τον ίδιο...

Ο Παναγιώταρος στην συνέντευξη του λέει ξεκάθαρα: «Είμαστε κατά κάποιο τρόπο σε εμφύλιο πόλεμο και όσοι δεν το βλέπουν στρουθοκαμηλίζουν». Στην συνέχεια υποστήριξε πως γίνονται συνεχώς εκατοντάδες επιθέσεις αναρχικών σε αστυνομικά τμήματα, πεθαίνουν αστυνομικοί και συμπλήρωσε πως το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στα γραφεία της Χρυσής Αυγής τα οποία δέχονται συνεχώς επιθέσεις όπως και τα μέλη της τα οποία καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Ο δημοσιογράφος, γνώστης της ελληνικής ιστορίας του είπε πως «είναι κάπως δύσκολη λέξη ο εμφύλιος, η Ελλάδα είχε έναν».

Ο Χρυσαυγίτης βουλευτής παρουσιάζοντας την δική του αντίληψη για την Ιστορία είπε πως «δεν ήταν ακριβώς εμφύλιος» και συνέχισε λέγοντας πως «τώρα βλέπετε λαθρομετανάστες να κάνουν παράνομες διαδηλώσεις και να υποστηρίζονται από αναρχικούς και βουλευτές του κοινοβουλίου οι οποίοι τους υπερασπίζονται στα δικαστήρια και να τους στηρίζουν στα δικαστήρια στα αστυνομικά τμήματα και όπου χρειάζεται».

Στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής υποστηρίζεται: «Στη χώρα έχουν επιβάλλει συνθήκες πολέμου τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών και κυρίως οι εγκληματίες αλλοδαποί, μαζί με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους, που βιαιοπραγούν καθημερινά εις βάρος του ελληνικού λαού».

«Αυτό είπα στο BBC, δυστυχώς τα λεγόμενά μου παραφράστηκαν κατά το δοκούν. Είπα επίσης και κάτι άλλο – που κόπηκε εξ΄ ολοκλήρου - όταν ρωτήθηκα για τους λόγους που η Ευρώπη... φοβάται την Χρυσή Αυγή. Είπα ότι «η υγιής Ευρώπη των εθνών – και όχι τα αφεντικά που καταδυναστεύουν την Ευρώπη και την Ελλάδα - δεν έχει τίποτα να φοβάται από την Χρυσή Αυγή, που είναι πολύ πιο δημοκρατικό κόμμα, από όλους τους δήθεν δημοκράτες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου